Beauty Eten & drinken

Joy of Matcha huidverzorging

29 april 2024

Joy of Matcha huidverzorging review (matcha in skincare)

Inmiddels is matchathee als superfood al langere tijd in populariteit aan het toenemen en dat komt voornamelijk doordat het bomvol antioxidanten zit, een fijne natuurlijke energieboost geeft en een heerlijke smaak heeft. Zo ben ik persoonlijk echt gek op een romige matcha latte! Maar wist je dat matcha ook positieve eigenschappen heeft als het op huidverzorging aankomt? Joy of Matcha speelt daar op in met de lancering van twee matcha huidverzorgingsproducten. In dit artikel lees je hier alles over én ik mag een heel erg mooi matcha pakket weggeven!

‘Lees ook: Health | Mijn 3 favoriete Physalis aromatherapie oliën.’

Joy of Matcha huidverzorging review (matcha in skincare)

Matcha in skincare

De kracht van matcha in skincare zit hem voornamelijk in het hoge gehalte antioxidanten die deze groene thee soort bevat. Dit zijn goede stoffen die, zeker in goed geformuleerde natuurlijke huidverzorging, de strijd aangaan met vrije radicalen die uiteindelijk ook weer bijdragen aan huidveroudering. Zo kan je dus met de combinatie van matcha thee en matcha in huidverzorging zowel van binnen als van buiten werken aan antiage-well beauty. Bovendien bevat matcha polyfenolen en tannines die helpen bij het verminderen van overtollige olieproductie in de huid en hebben ze antivirale en antibacteriële eigenschappen waardoor het bijdraagt aan een vermindering van onzuiverheden en een rustige, gekalmeerde huid. Daarnaast kan het littekens en striae verzachten, helpt het de huid te ontdoen van afvalstoffen en geeft het een mooie gloed aan de huid.

Joy of Matcha huidverzorging review (matcha in skincare) Joy of Matcha huidverzorging review (matcha in skincare) Joy of Matcha huidverzorging review (matcha in skincare)

Joy of Matcha anti-aging day cream

Deze anti-aging dagcrème bevat onder andere matcha-theewater, baobab olie, broccolizaadolie, camellia olie, rijstolie, groene thee-extract en rooibosextract. Mocht je op zoek zijn naar een fijne en natuurlijke crème voor je gezicht, dan zit je hiermee zeker goed want er zitten geen nasties zoals siliconen, parabenen of parfum in. De crème heeft een zachte geur, wordt snel opgenomen door de huid en maakt deze direct soepel en zacht na gebruik. Mijn drogere huidje reageert er heel erg goed op en nog een pluspunt: de dagcrème laat zich goed combineren met overige huidverzorgingsproducten zonder te gaan rullen of pillen.

Joy of Matcha slimming body cream

Deze verstevigende bodylotion bevat onder andere groene theezaadolie, baobab olie, planktonextract, vitamine E en groene thee extract. Wederom een mooie en natuurlijke samenstelling zonder parfum, siliconen of parabenen. De textuur voelt rijk aan op de huid en heeft een zachte en kruidige geur die ik persoonlijk heel erg lekker vind. De bodylotion trekt snel in, maakt de huid soepel en zacht, laat geen plakkerig of vettig laagje achter waardoor je niet aan je pyjama, kleding of beddengoed vastplakt en maakt vooral de huid heerlijk zacht. Zeker in combinatie met dry brushing, love it!

Joy of Matcha huidverzorging review (matcha in skincare)

Winactie

In samenwerking mat Joy of Matcha mag ik een mooi pakket weggeven. In het pakket t.w.v. €148,80 zitten de volgende vier producten:

– anti-aging day cream 50ml
– slimming body cream 200ml
– spicy chai matcha thee (chai kruidenmix en matcha)
– golden matcha thee (matcha, kurkuma, kaneel, gember en zwarte peper).

Wil je meedoen?
– Laat onder dit artikel een reactie achter met een korte motivatie
– Natuurlijk zou het leuk zijn als je de Instagram van Joy of Matcha wil gaan volgen.

That’s all! En meedoen om er wellicht iemand anders mee te kunnen verrassen mag natuurlijk ook altijd :)

Enjoy your day & good luck!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* De winactie loopt tot en met zondag 5 mei 2024, 23.59u. De winnaar ontvangt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 7 mei 2024 at 08:20

  Lijkt me heel spannend, ik ben altijd benieuwd of dit soort dingen werken, ik doe mee!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 6 mei 2024 at 19:35

  Wat een geweldig Moederdagcadeau! Deze skincare set met matcha en thee is perfect voor mijn thee-liefhebbende moeder, die altijd streeft naar een gezonde levensstijl. De krachtige antioxidanten van matcha zullen haar huid revitaliseren, terwijl de rustgevende geur van thee haar dagelijkse routine een luxe tintje geeft. Ik kan niet wachten om haar te verrassen en haar te laten stralen op Moederdag!

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 5 mei 2024 at 18:16

  Ik lees dat deze producten goed zijn voor littekens. In mijn gezicht en op mijn rug heb ik nog steeds last van pukkeltjes en van littekens van het stiekem openkrabben van de pakketjes. De kalmerende werking lijkt mij zeer fijn.

 • Avatar van Annemieke
  Reply Annemieke 3 mei 2024 at 22:04

  Na het insmeren van mijn lichaam, heb ik altijd het gevoel dat ik aan alle kanten plak. Ik lees dat deze producten dat niet doen. Ook ben ik gek op groene thee. En ik ben benieuwd of het ook voor mij gaat werken als ik het ga smeren. Dat het niet geparfumeerd is, is al fijn voor mijn huid.

 • Avatar van Berendina
  Reply Berendina 3 mei 2024 at 13:27

  Mijn huid kan wel een oppepper gebruiken na de gure herfst en winter periode, Erg benieuwd naar deze producten!

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 3 mei 2024 at 09:05

  Al vaker over de werking van matcha gelezen maar nooit geprobeerd. Tijd om het een keer te proeven en te voelen. Altijd op zoek naar eenvoudige manieren om mijn huid te ondersteunen.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 1 mei 2024 at 21:23

  Mijn huid kan zeker goede verzorging (anti-aging) gebruiken, ik ben wel benieuwd naar deze producten. De thee lijkt me ook bijzonder, ik laat me graag verrassen.

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 1 mei 2024 at 14:32

  Wat een leuke actie ik doe graag mee!

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 1 mei 2024 at 09:43

  Wat een verwennerij voor mijn huid !!!!!!!!!!!

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 1 mei 2024 at 08:44

  Met mijn leeftijd mag je wel extra aandacht aan je huid besteden.

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 30 april 2024 at 22:15

  Lijkt me hele fijne producten, ben er wel benieuwd naar

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 30 april 2024 at 21:39

  Geweldige mooie winactie is dit voor mijn huid. Voor mij is dit merk tot nu nog onbekend , maar na het lezen erover ben ik meer dan benieuwd geworden. Vooral wat deze producten voor mijn huid zouden kunnen doen, want een goede oppepper kan het zeker wel gebruiken.

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 30 april 2024 at 20:48

  Benieuwd naar dit Joy of Matcha pakketje :-) Ik doe graag mee 😊

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 30 april 2024 at 19:50

  Dit lijken me fijne producten voor mijn huid! En matcha thee is natuurlijk sowieso erg lekker!

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 30 april 2024 at 19:44

  Ik ben dol op Matcha thee! En heel erg benieuwd naar de Matcha cremes. Ik doe graag mee!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 30 april 2024 at 13:15

  Ik word volgende week 50, dit zou een mooi cadeautje zijn!

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 30 april 2024 at 10:05

  Een mooi pakket om mijn huid te verzorgen. Ben benieuwd naar het effect.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 30 april 2024 at 08:02

  deze producten die ken ik nog helemaal niet maar ik zou natuurlijk heel graag willen kennismaken

 • Avatar van Annemieke
  Reply Annemieke 29 april 2024 at 22:15

  Dat matcha helpen tegen onzuiverheden en mijn huid kan kalmeren lijkt mij heel fijn. Ik ben nu 50 en nog steeds heb ik regelmatig puitjes. Mijn huid is wat vettiger en glimt daardoor vaak. Mijn huid mag zeker wel wat rustiger worden.

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 29 april 2024 at 21:35

  Mijn huid kan wel wat anti-aging gebruiken, dus doe heel graag mee voor dit mooie pakket en ja als echt theeleut ben ik dus ook heel nieuwsgierig naar deze thee

 • Avatar van Alena
  Reply Alena 29 april 2024 at 18:54

  Mooie producten en leuke winactie. Ik doe mee voor mijn moeder om haar te verassen voor Moederdag. Ze vroeg me laatst nog of ik niet een oude crème voor haar had die ze kon gebruiken dus ik geef haar graag deze mooie set cadeau. Wat me ontzettend aanspreekt zijn de natuurlijke producten van deze crème en een beetje huidverjonging voor moederlief is altijd goed! Win win dus!

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 29 april 2024 at 17:23

  🤩 dol op nieuwe producten
  Dit klinkt heel goed
  Voor mijn ouder wordende huid , zou ik dit dolgraag proberen

  • Avatar van Corine
   Reply Corine 29 april 2024 at 19:31

   Leuke actie! Ik doe graag mee!

   • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 5 mei 2024 at 21:30

    Matcha tea ken ik wel, maar verzorgingsproducten… nieuwsgierig naar dit merk met bijzondere producten! 💚

 • Avatar van Alana
  Reply Alana 29 april 2024 at 15:46

  Wat een leuke actie! Ik ben dol op Matcha en toevallig van mijn zwager een heerlijk potje traditionele matcha uit Japan mogen krijgen. Merk nu ik wat ouder word (41 deze zomer) dat mijn huid wat droger word en ik dus echt anders moet gaan verzorgen. Joy of Matcha klinkt ontzettend fijn en wat zou het heerlijk zijn om te proberen. Helaas geen social media meer, maar graag zou ik toch kans maken.

  • Avatar van Diana
   Reply Diana 29 april 2024 at 20:47

   Wauw wat een fantastisch huidverzorgings pakket waar ik heel nieuwsgierig naar geworden ben ! Ik ben 45 en bij mij zijn al rimpels zichtbaar ik ben daarom heel benieuwd naar de anti age dag creme , de bodylotion lijkt me ook geweldig . En de thee ga i k samen met een vriendinnen drinken zodat ik hun kan vertellen wat ik van dit huidverzorgings pakket vind

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.