Beauty

Marc Jacobs Daisy Wild eau de parfum

12 april 2024

marc jacobs daisy wild review eau de parfum (parfumreview)

Yes, he did it again! Met Marc Jacobs Daisy Wild is er weer een nieuwe flanker om aan de Daisy-reeks toe te voegen en deze keer in misschien wel de mooiste flacon tot nu toe. Deze doet namelijk denken aan een boeket wilde bloemen en komt zelfs met meerdere steeltjes ín de flacon. Love it! Lees verder voor meer informatie, de geurnoten, geurbeleving en parfumreview.

‘Lees ook: Burberry Goddess parfum review.’

Marc Jacobs Daisy Wild eau de parfum

Geuromschrijving

“Embark on an outdoors adventure with Marc Jacobs Daisy Wild, a bold and feminine fragrance for women. Jasmine, vetiver, and notes of banana blossom capture the irresistible essence of nature, sparking a sense of discovery. The new refillable Eau de Parfum exudes a fresh fragrance reminiscent of a wildflower bouquet. It inspires you to reconnect with nature and embody your young, free-spirited self.”

Geurnoten

Topnoten: bananenbloesem
Hartnoten: jasmijn, macadamia
Basisnoten: sandelhout, vetiver

marc jacobs daisy wild review eau de parfum (parfumreview) marc jacobs daisy wild review eau de parfum (parfumreview)

Review

Ik heb een zwak voor de Marc Jacobs Daisy geuren en het maakt dan ook prachtige verzamelitems om bij iedere lancering zo’n mooie bloemenflacon aan de collectie toe te kunnen voegen. Aan de flacons kan je duidelijk zien dat het parfums uit dezelfde reeks zijn, vanwege de opvallende margrietjes op de dop, maar toch is er iedere keer weer een verandering in kleuren en vormen. Zo is de flacon van Daisy Wild net wat anders facetgeslepen, heeft deze een zachte goudenkleurige dop en bloemharten, zijn de margrietjes wit en verschillende tinten groen en roze, de vloeistof heel lichtgroen en – misschien wel het leukste – hebben de flacons vanaf 50ml meerdere bloemstelen ín de flacon waardoor het er echt uit ziet als een wildboeket in een vaasje.

Ook Daisy Wild is duidelijk herkenbaar als een Marc Jacobs Daisy-variant, maar dan toch weer net even anders. De opening is subtiel fruitig en iets romig, waarna het qua geurbeleving overgaat in een wit bloemenboeket waarin de jasmijn duidelijk herkenbaar is. De warmere basis komt langzaam steeds meer naar boven en maakt het parfum net even wat meer volwassen. Het is een frisse lentegeur die perfect is voor deze tijd van het jaar en werkt als een instant mood lifter.

Qua sillage hoef je bij dit parfum niet te verwachten dat het een geurwolk om je heen creëert, de geur blijft redelijk dichtbij en maakt daardoor een perfecte geur voor overdag en kantoor. Als het op de longevity van de geur aankomt mag je een behoorlijke draagtijd verwachten, zeker voor een lichtere en frissere geur. Deze eau de parfum blijft op mijn huid goed terug te ruiken tot eind van de middag/begin van de avond, maar op kleding blijft het echt langer terug te ruiken. Lekker om te ruiken in de shawl op de nog frisse ochtenden :)

Prijs en verkrijgbaarheid

Marc Jacobs Daisy Wild eau de parfum is verkrijgbaar vanaf €75,00/30ml bij Douglas en ICI Paris XL.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf en affiliate links.

Reacties op dit artikel

    Antwoorden

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.