Beauty

OPI Infinite Shine is vernieuwd & verbeterd

4 april 2024

NEW OPI Infinite Shine review (2024)

Als ik het goed teruggezocht heb, schreef ik voor het eerst over de OPI Infinite Shine nagellak in 2015 (zie hier een review uit ye olden days..) en sindsdien is het nog steeds mijn favoriete ‘gewone’ nagellak, maar dan met een aantal heel fijne extra’s. Dit 3-stappen-systeem geeft namelijk de looks alsof je een professionele gelmanicure hebt gehad en blijft behoorlijk lang mooi zitten, maar is alsnog met een gewone remover te verwijderen. Dus er komt geen soak, wrap of vijl bij kijken en dat is dan weer fijn omdat je zo je natuurlijke nagels niet beschadigt. OPI Infinite Shine is onlangs opnieuw geïntroduceerd met een vernieuwde en verbeterde formule en daar lees je in dit artikel alles over!

‘Lees ook: Wat is een B Corp? + een lijstje met B Corp beauty brands.’

NEW OPI Infinite Shine review (2024)

OPI Infinite Shine

OPI lanceert een nieuwe en verbeterde Infinite Shine-collectie met een krachtige formule die op de nagels hecht als een gel met tot 11 dagen lang draagplezier. De Infinite Shine kleuren gebruik je altijd óver de Infinite Shine base coat en sluit je af met de Infinite Shine top coat. Deze drie stappen geven een gel-like uitstraling aan je nagels, maar is alsnog heel eenvoudig te verwijderen met een normale nagellakremover.

De OPI Infinite Shine-collectie is uitgebreid met 46 nieuwe kleuren naast 24 iconische OPI-kleuren, waardoor er meer keuze is dan ooit. Niet alleen in het kleurenpalet trouwens, want er zijn ook veel effecten in de collectie te vinden, van shimmers en glitters tot transparantere kleuren en de geliefde crème finish. Helemaal fijn: de OPI Infinite Shine nagellak heeft een veganistische formule.

NEW OPI Infinite Shine review (2024)

Review

Je brengt de OPI Infinite Shine aan zoals een normale nagellak – basecoat, kleur en topcoat – en je hebt er dus geen LEDlamp of UVlamp bij nodig om uit te harden. Het kwastje is iets breder en lakt heel precies, de lak heeft een fijne dikte waardoor hij prettig lakt zonder uitlopers en doordat hij nét even wat dikker is dan de gemiddelde nagellak vult hij lijntjes en ribbels in de nagels mooi op en geeft het een soort plumping effect. Samen met de mooie glans krijg je hiermee echt een gel-like manicure en daar heb ik een zwak voor!

Ik heb een aantal van de vernieuwde collectie uitgeprobeerd en ben nog steeds net zo tevreden als voorheen; eenvoudig aan te brengen, mooie finish en na 11 dagen ziet de nagellak er nog steeds heel netjes uit met minimale beschadiging of tipwear en nog steeds een heel mooie glans. En dat terwijl ik veel typewerk verricht, graag allerlei klusjes uitvoer, het huishouden en 2 kinderen heb :) Heel fijn om zo met een minuutje of twintig zelf een mooie manicure aan te kunnen brengen waar ik vervolgens langere tijd geen omkijken naar heb.

Voor mij is het OPI Infinite Shine drie-stappen-systeem echt the best of both worlds: net zo eenvoudig aan te brengen en te verwijderen als een normale nagellak, maar dan met duidelijk een langere draagbaarheid én die plumpy gel-like look & feel. Op de foto’s zie je de klassieke rode kleur Big Apple Red die ook nog eens in slechts één laagje perfect dekt.

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe OPI Infinite Shine-collectie is onder andere bij Douglas verkrijgbaar voor €23,75/15ml.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 4 april 2024 at 13:46

    Prachtig.
    Ben al jarenlang fan van dit fijne merk.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.