Beauty

ANAS Crystal Care body scrub

30 mei 2024

anas crystal care body scrub review

Alweer een aantal jaar geleden ontmoette ik Anas Putriss op een event waar hij de aanwezige pers kennis liet maken met zijn huidverzorgingsmerk ANAS Crystal Care: luxe huidverzorging met als uniek ingrediënt de kracht van bergkristal als edelsteen. Inmiddels heeft het merk een volledige rebranding gehad en is er onlangs een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de ANAS Body Scrub.

‘Lees ook: Health | De voordelen van een hoofdhuidmassage.’

anas crystal care body scrub review anas crystal care body scrub review

ANAS Crystal Care body bcrub

De belofte

“Met de ANAS Body Scrub introduceren we een product dat niet alleen de huid verzorgt en verjongt, maar ook bijdraagt aan het algemeen welzijn. De Quartz Crystal-lijn is met de Body Scrub helemaal compleet. Onze missie is om producten te creëren die zowel rijk als effectief zijn, en met deze lancering zetten we die visie voort. Wat zijn we trots op dit resultaat.” Anas Putriss

Ingrediënten

In de bodyscrub zit onder andere zoete amandelolie, druivenpitolie, avocado olie, macadamia olie, pruimextract, kurkuma-extract en vitamine E. In deze crystal-infused-scrub zit niet alleen bergkristalpoeder maar ook een hele bergkristal toegevoegd, een edelsteen die al eeuwenlang een rol speelt in zuiveringsrituelen vanwege de positieve eigenschappen ervan. Bovendien bevat het silicium, een spoorelement dat de huid hydrateert, beschermt en de afvoer van gifstoffen bevordert.

–> Goed om te weten: deze scrub is vrij van sulfaten, microplastics, siliconen, parabenen en synthetische kleurstoffen en is zowel vegan, holistisch als dierproefvrij.

anas crystal care body scrub review anas crystal care body scrub review

Review

Deze body scrub komt in een glazen pot en wordt geleverd met een houten schepje zodat je het product hygiënisch kan doseren. De geur van de producten is warm, hout-achtig en subtiel kruidig en geeft me een fijn, kalmerend cocoongevoel.

De scrub zelf is niet te grof van textuur waardoor je er een milde maar effectieve reiniging mee uit kan voeren. Je maakt je huid nat, masseert een kleine hoeveelheid met ronddraaiende en masserende bewegingen in op de huid en spoelt daarna de huid af. Door de intensiteit van de massage en de druk van je handen kan je de scrub minder of meer krachtig maken, maar laat vooral het product haar werk doen en zie het als een liefdevol ritueel voor je huid. Je verwijdert op deze manier dode huidcellen, vermindert eventuele ingegroeide haartjes, reinigt de huid, verbetert de doorbloeding en maakt vooral je huid er heerlijk zacht mee. Als je na het afspoelen je huid zachtjes droogdept heb je eigenlijk geen afzonderlijke bodylotion meer nodig, want de toegevoegde oliën hydrateren en voeden je huid intens en geven een mooie, gezonde gloed aan je huid.

Ik ben een groot liefhebber van edelstenen, heb er verschillende door het hele huis verspreid staan en draag regelmatig sieraden met edelstenen. De combinatie van de unieke werking van edelstenen met mooie, natuurlijke en luxueuze verzorgingsproducten is me dan ook op het hart geschreven. Gooi er de heerlijke warme en licht-kruidige geur bij en je hebt hiermee een prachtig merk op de markt waar body, mind & soul blij van worden. Bovendien staan de producten prachtig in de badkamer, zijn ze zuinig in gebruik en kan je er in enkele stappen een prachtig wellnessritueel mee creëren in je eigen badkamer. Love it!

Prijs en verkrijgbaarheid

De producten van ANAS Crystal Care zijn verkrijgbaar via de eigen webshop en de prijzen variëren tussen de €18,99 voor de zeep en bodywash tot €49,99 voor de scrub (190ml) en body oil. Verder zijn er ook een hand cream, body milk en body mist verkrijgbaar.

Liefs,
Desirée

Heb je vragen over dit onderwerp? Stuur me een berichtje via Facebook of Instagram! Volg me hier ook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.