Beauty

Love it! | La Sultane de Saba bodycare

16 mei 2024

La Sultane de Saba review (peony/peonybeauty.nl)

Het blijft één van de allerleukste dingen om te doen voor de website: een – voor mij – nieuw beautymerk ontdekken. Zoals La Sultane de Saba, een luxe en ambachtelijk bodycare-merk uit Frankrijk dat zich laat inspireren door eeuwenoude Oosterse beautyrituelen en dat zie je terug in de verpakkingen, ingrediënten en geuren van de producten. In dit artikel deel ik mijn ervaring met enkele producten van dit merk én een heel fijne beauty webshoptip met je!

‘Lees ook: Health | De voordelen van een hoofdhuidmassage (+ how to video).’

La Sultane de Saba review (peony/peonybeauty.nl) La Sultane de Saba review (peony/peonybeauty.nl)

La Sultane de Saba

La Sultane de Saba Shower Cream

Ik heb deze douchegel in de Oriental Ayurvedic Amber Vanilla Patchouli-geur ontvangen en geloof me: dit zorgt voor de perfecte spa & wellness beleving in je eigen badkamer! Een klein beetje is in combinatie met een puff, spons of scrubhandschoen voldoende om een rijk schuim te creëren die je huid reinigt en je lichaam (en de hele badkamer) heerlijk laat ruiken. Ook fijn: door het toegevoegde lotus-, aloë vera- en honingextract voelt je huid lekker zacht aan na gebruik. De geur is zo verslavend lekker dat ik het parfum ervan direct op mijn wishlist heb gezet, deze lijkt me heerlijk voor de zomermaanden. (€22,00/200ml)

La Sultane de Saba Kassa-handschoen

Deze scrubhandschoen is geïnspireerd op de bekende hammam spa-behandeling waarbij het exfoliëren van de huid een onmisbare stap is. Hiermee reinig je je huid, worden dode huidcellen verwijdert, krijgt je huid een heerlijke massage waardoor de doorbloeding verbetert en zal je huid zachter en gladder aanvoelen. Nog een pluspunt: het werkt geweldig tegen ingegroeide haartjes. Bovendien heb je met een scrubhandschoen zoals deze geen losse body scrub meer nodig want enkel de handschoen, water en een fijne douchegel is voldoende. Door vervolgens met de handschoen wat meer of minder druk te geven en in ronddraaiende bewegingen te werken kan je de werking zo zacht of effectief maken als je zelf prettig vindt. (€7,00)

La Sultane de Saba review (peony/peonybeauty.nl)

La Sultane de Saba Shea Butter

Mijn absolute favoriet na deze eerste kennismaking met dit merk moet toch wel deze pot met shea boter zijn. Such a treat voor droge huidjes! Deze body butter is verkrijgbaar in een pure, ongeparfumeerde variant, maar ze hebben hem ook in verschillende geuren zoals deze Lotus and Frangipani Flower variant die het beste te omschrijven is als zomers, warm en als een tropisch bloemenboeket. Niet schrikken van de iets korrelige textuur, dat komt namelijk door het zeer hoge percentage aan sheabutter en temperatuurveranderingen. Je kan de pot in een badje warm water zetten om het meer vloeibaar te maken, maar de boter zal ook door lichaamstemperatuur en wrijving gaan smelten en zich zo heerlijk over de huid laten verdelen. Je hebt maar een klein beetje nodig vanwege de intens voedende werking ervan en het geeft de huid een mooie glow zonder plakkerig of vettig laagje achter te laten. Perfect voor de (zeer) droge huid, droge plekjes zoals hielen, ellebogen en nagelriemen of gewoon als all over verwennerij voor je huid. (€39,00/300ml)

Prijs en verkrijgbaarheid

De producten van La Sultane de Saba zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij de nieuwe luxe beauty webshop PEONY. Je kan hier naast dit merk ook terecht voor andere exclusievere merken zoals Margy’s Monte Carlo, RARE Paris, Elemis, Comfort Zone en SACHAJUAN, je krijgt gratis samples bij je bestelling en deze wordt bovendien prachtig ingepakt bij je thuisbezorgd. Love it, wanneer een webwinkel net even dat stapje verder gaat voor een fijne totaalbeleving!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 mei 2024 at 08:11

  Prachtig.
  Leuke webshop en het is zeer overzichtelijk.
  Ik ga eens zeker iets op mijn shoplist zetten…..

  Een fijne dag

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.