Fashion

Love it! | Gepersonaliseerde sieraden als Moederdag cadeau

6 mei 2024

moederdag sieraden cadeau tip, gepersonaliseerde sieraden, KAYA Sieraden

Zoals je inmiddels vast een klein beetje weet heb ik een zwak voor mooie, wat fijnere en gepersonaliseerde sieraden. Dit geeft de sieraden een persoonlijke touch waardoor je ze met nog meer liefde zal dragen, maar het maakt daardoor ook bijvoorbeeld het perfecte Moederdag cadeau. Er zijn heel veel leuke manieren te bedenken om dit te realiseren en ik deel dan ook graag een aantal leuke tips met je ter inspiratie!

‘Lees ook: Mijn top 5 | Beauty Finds april 2024.’

moederdag sieraden cadeau tip, gepersonaliseerde sieraden, KAYA Sieraden

Moederdag sieraden cadeau inspiratie

Natuurlijk is het belangrijk dat je eerst nadenkt bij wat past bij de persoonlijkheid en de stijl van je moeder, moederfiguur, schoonmoeder of oma. Draagt ze liever een ketting of armband, zilver of goud en houdt ze van wat subtieler of wat meer uitgesproken? Het is slim om hier vooraf even goed bij stil te staan en het helpt je bij het maken van een keuze.

Ben je op zoek naar een Moederdag armband? Deze vijf mooie soorten laten je direct zien dat je er echt heel veel verschillende kanten mee op kan, van wat stoerder tot sierlijker en met volledige naam of een gepersonaliseerde armband met enkel een letter of symbool met persoonlijke betekenis.

1. Roze parelarmband met letterbedel, €24,90
2. Schakelarmband tot wel 5 namen, vanaf €42,90
3. Dubbele slavenarmband met gravure, €42,90
4. Minimalistische armband met initiaal, vanaf €54,90
5. Stoere armband van leer met initialen, €22,00

moederdag sieraden cadeau tip, gepersonaliseerde sieraden, KAYA Sieraden

Een ketting als Moederdagcadeau is een net iets meer uitgesproken keuze, omdat dit type sieraad meer in het zicht is. Maar er is ook net even wat meer mee mogelijk en kan echt mooi als aanvulling dienen van iemands persoonlijke kledingstijl. Ik hou ervan en vind het dan ook heel erg leuk om met dit soort kettingen af te wisselen of zelfs met elkaar te combineren!

Ook een mooie cadeautip is een medaillon ketting waar je een kleine foto in kan stoppen. Of het nu een foto van jezelf, van je gehele gezin, van je kinderen of kleinkinderen is: het maakt zo’n ketting nog wat persoonlijker. Ook hierin zijn weer heel veel verschillende stijlen te bedenken:

1. Medaillon in vintage-stijl, €69,90
2. Medaillon in hartvorm, vanaf €47,90
3. Medaillon met vingerafdruk in plaats van foto, €79,90
4. Ketting met open fotomedaillon, €54,90
5. Medaillonketting met geboortebloem op de voorkant, vanaf €49,90

–> Tipje! Mocht je zeker willen weten dat je foto in de medaillon ketting past, dan kan je bij KAYA Sieraden bij aanschaf van de medaillon voor €9,90 een foto toe laten voegen. Deze wordt scherp en helder afgedrukt en precies passend in het sieraad gemaakt.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 mei 2024 at 07:59

  Fijne kado tips.
  Zo chique.
  Echt schitterend
  Ben bekend met de webshop er ia zoveel moois

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.