Beauty

Budget beauty tip | Treaclemoon Rouge Love Story & Sleepy Lavender Fairy

27 mei 2024

Treaclemoon Rouge Love Story & Sleepy Lavender Fairy review

Treaclemoon lanceert twee nieuwe geuren van de geliefde shower and bath gels: de Oosterse en bloemige Rouge Love Story en de kalmerende en warmzoete Sleepy Lavender Fairy. Niet alleen geliefd vanwege hun heerlijke geuren, maar de producten zitten ook nog eens in flacons gemaakt van Prevented Ocean Plastic, zijn dierproefvrij, vegan én heel betaalbaar. Lees verder alle informatie over deze twee nieuwe geuren.

‘Lees ook: Yves Rocher Repairing Whipped Body Butter review.’

Treaclemoon Rouge Love Story review

Treaclemoon Rouge Love Story

“Just a little sweet and just a little spicy, the scent was like a walk in an oriental garden filled with ambers and gentle jasmine..” Rouge Love Story bevat geurnoten van onder andere jasmijn, amber, bergamot, oud en saffraan. Het schijnt dat deze geur geïnspireerd is op de zeer populaire Bacarat Rouge 540 en er zitten zeker een aantal overlappende geurnoten in en ook qua geur snap ik de vergelijking wel. Het grappige bij deze douchegel vind ik dat de geur direct uit de verpakking nog niet eens zo heel erg duidelijk naar voren komt, maar zodra je hem onder de warme douche begint op te schuimen komt de warme bloemengeur heerlijk naar boven.

Treaclemoon Sleepy Lavender Fairy review

Treaclemoon Sleepy Lavender Fairy

“Meadows of blue where mystical maidens play until dusk, before drifting to sleep on beds of soft lavender, each dream caressed by the magic of the flowers.” Sleepy Lavender Fairy bevat geurnoten van onder andere lavendel en bergamot en de geur doet me op de één of andere manier heel erg denken aan Lush Sleepy, waar ik heel erg fan van ben. Het is een duidelijk herkenbare lavendelgeur maar dan niet zo aards als verse lavendel en eerder de warmzoete kant op. Schuimt heerlijk op en de geur blijft ook nog eens behoorlijk lang subtiel achter op de huid (en laat ook je badkamer en bovenverdieping heerlijk ruiken :)

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze nieuwe Treaclemoon shower and bath gels zijn verkrijgbaar voor €6,49/500ml bij Kruidvat en Trekpleister, met bij Kruidvat deze week een 1 + 1 gratis actie.

Liefs,
Desirée

Heb je vragen over dit onderwerp? Stuur me een berichtje via Facebook of Instagram! Volg me hier ook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.