Beauty

Mijn top 5 | Favoriete lipproducten van dit moment

6 juni 2024

favoriete lipproducten lente/zomer 2024

Lippies, oftewel een verzameling van lipsticks, lipbalms en lipgloss door elkaar en iets waar ik niet zonder kan. Ik ben er zo eentje die altijd even snel wat op de lippen smeert voor ze de deur uit gaat. Mijn voorkeur gaat wel altijd uit naar meer zachte, frisse en neutrale kleuren en het liefst in combinatie met verzorgende ingrediënten. In dit artikel deel ik mijn favoriete lipproducten van dit moment met je, inclusief swatches en full face foto’s!

‘Lees ook: SPF tip | Q+A Peptide Anti-Ageing Daily Sunscreen (review).’

favoriete lipproducten lente/zomer 2024 favoriete lipproducten lente/zomer 2024

favoriete lipproducten lente/zomer 2024

ILIA Balmy Gloss tinted lip oil | Maybe Violet

Deze lipolie is op dit moment het product dat ik er het meest vaak bij pak omdat ik de kleur prachtig vind en de textuur heel prettig op de lippen aanvoelt, maar ook omdat hij foolproof is: ik kan hem aanbrengen zonder in de spiegel te hoeven kijken. En dat is dan weer fijn voor de school run met de meiden, boodschapjes doen of als ik onderweg ben. De kleur is het beste te omschrijven als een zachte en frisse lavendel-tint met een koele ondertoon. Fijn: er zitten allerlei verzorgende ingrediënten in zoals vitamine E, shea boter en hyaluronzuur, plakt niet en geeft een mooie volle glans aan de lippen.

favoriete lipproducten lente/zomer 2024

Catrice Shine Bomb lip lacquer | 020 Good Taste

Ondanks dat ik best verwend ben als het op beautyproducten aankomt, blijven er toch altijd behoorlijk wat producten van Catrice in mijn make-uptasje te vinden. Zo vind ik deze longlasting liquid lipstick echt een aanrader! Voor een glossy product bevat hij heel veel pigment waardoor de kleur mooi dekkend is, hij voelt prettig aan op de lippen en blijft lang zitten. De kleur omschrijf ik als een wat donkerder bruin-framboosroze en klassiek.

favoriete lipproducten lente/zomer 2024

Kylie Cosmetics tinted butter balm | 338 Pink Me Up At 8

De textuur van deze lipbalm is ook echt heel romig en ik snap de ‘butter balm’-benaming dus zeker. Dit is wederom een heerlijk verzorgend product en houdt de lippen zacht en soepel, met als bonus een frisse kleur en een mooie glans die de lippen wat voller laat ogen. Deze kleur wordt omschreven als een baby pink, maar ik vind hem wel wat aan de peachy kant, wat ik juist leuk vind! Wel opletten met de gimmicky verpakking: je draait deze lipbalm naar boven, maar je kan hem niet meer terugdraaien: dus een klein beetje per keer anders wordt het wat rommelig onder de dop..

favoriete lipproducten lente/zomer 2024

Clarins Joli Rouge satin lipstick | 787 Camellia Nude

Dit is de enige oldskool lipstick in dit rijtje en ik vind hem prachtig! Niet alleen qua verpakking, maar ook de combinatie van de mooie nuderoze tint (perfect voor lichte huidjes, eindelijk een nude die niét te warm of te bruin is), de mooie satin finish, goede pigmentatie én het feit dat hij lang mooi blijft zitten maakt hem zo goed als perfect. En ook al lijkt het niet zo in de huls, op mijn lippen is dit best nog een meer uitgesproken kleur en ik krijg altijd veel complimentjes en vragen als ik hem draag.

favoriete lipproducten lente/zomer 2024

Max Factor Lipfinity | 160 Iced

Mocht je op zoek zijn naar een longlasting lipstick waar je gerust mee kan eten, drinken, kussen en een hele avond door kan halen: this is the one! Je brengt de eerste stap met de kleur aan op schone en droge lippen, laat dit met de lippen los van elkaar een minuutje opdrogen en vervolgens breng je de tweede stap aan voor verzorging en glans. Vervolgens kan je gedurende de dag hooguit de tweede stap (transparante balsem) aanbrengen voor wat extra glans, maar de basis eronder blijft zitten totdat je hem verwijdert met een oliereiniger. Eén nadeel: deze lipstick kan wat uitdrogend werken op de lippen.. De kleur is het beste te omschrijven als een – voor mij – wat donkerdere oudroze/mauve kleur.

Liefs,
Desirée

Heb je vragen over dit onderwerp? Stuur me een berichtje via Facebook of Instagram! Volg me hier ook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥