Beauty

Love it! | Lush Bee body balm

3 juni 2024

lush bee body balm review (lush bridgerton)

Onlangs werd de limited edition Lush Bridgerton collectie gelanceerd met daarin een aantal heerlijke verzorgingsproducten die qua namen, vormgeving en geuren geïnspireerd zijn op deze populaire Netflixserie. Eén van deze producten is de Lush Bee body balm; een bodybutter in vaste vorm met een werkelijk heerlijke geur. In dit artikel lees je er alles over!

‘Lees ook: Newsflash | Alles over de Lush Bridgerton collectie.’

lush bee body balm review (lush bridgerton)

Lush Bee body balm

De belofte

“Wees de schoonheid van het bal met deze verpakkingsvrije bestuiver en het huidverzachtende trio van cacao-, illipe-, en mangoboter. Je bent in je sas dankzij de herkenbare honinggeur en opbeurende Braziliaanse sinaasappel- en bergamotolie, terwijl rozenbottelolie voor een verhelderende finishing touch zorgt.”

Ingrediënten

In deze bodybutter in vaste vorm zit onder andere cacaoboter, illipeboter, mangoboter, zoete amandelolie, rozenbottelolie, Braziliaanse sinaasappelolie en bergamotolie.

lush bee body balm review (lush bridgerton)

Review

Ohhh, wat ziet de Bee body balm er schattig uit! Een ovalen honingraat met daarop een bij met de B van Bridgerton erop gedrukt. Te leuk en helemaal Lush!

De combinatie van ingrediënten maakt het een intens verzorgend en voedend product, met een aantal heel fijne eigenschappen voor de huid:

cacaoboter werkt verzachtend en helend
illipeboter kalmeert en beschermt de huid
mangoboter beschermt tegen uitdroging en versterkt de huidbarrière
amandelolie vermindert ontstekingen, verzacht en maakt soepel
rozenbottelolie heelt de beschadigde huid en maakt de huid elastisch en stevig.

Ondanks die intensieve werking laat het product geen plakkerig of vettig laagje achter, zeker niet wanneer je echt eventjes de tijd neemt om het product in de huid te werken door een fijne massage. No stickyness maar wel een heerlijk zachte en soepele huid met een prachtige gezonde gloed.

Hoe je de bar gebruikt? Door hem simpelweg over je huid heen te wrijven of door je handen heen te rollen zal het product iets smelten. Hiermee kan je je huid vervolgens inmasseren. Eén tip: deze bar dus niet in de zon of voor het raam laten liggen, want dan smelt hij weg..

De geur van deze solid massage bar / solid body butter is echt heerlijk. Ondanks dat het er niet in zit qua ingrediënten doet het me toch denken aan honing; warm, zoet en heel erg comforting. En ondanks dat ik vaak geen enorme liefhebber ben van zoete gourmand-geuren, vind ik deze dus echt heerlijk en blijf ik maar aan mijzelf snuffelen als ik hem heb gebruikt. De geur blijft ook nog eens heerlijk lang op de huid achter.. Love it!

–> De geur van deze bodybalm is hetzelfde als de Lush Scrubee, diezelfde heerlijke geur maar dan dus met net iets andere ingrediënten en zonder de scrubdeeltjes erin. De geur doet ook zeker denken aan Honey I Washed The Kids :)

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze Bee body balm is onderdeel van de limited edition Lush Bridgerton collectie en is verkrijgbaar in de Lush winkel en via de Lush webwinkel voor €15,00/80g.

Liefs,
Desirée

Heb je vragen over dit onderwerp? Stuur me een berichtje via Facebook of Instagram! Volg me hier ook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.