Beauty

Beauty from within | Physalis Perfect Skin

17 juni 2024

Physalis Perfect Skin supplement voor je huid

Ik ben behoorlijk trouw als het op mijn supplementen aankomt en ik zie dit als dagelijkse musthave. Zo neem ik onder andere een multivitamine, omega’s en collageen en heb ik hier sinds kort een nieuw supplement bij: de Physalis Perfect Skin. Dit product kan je zien als een soort superfood voor je huid om deze van binnenuit een meer jeugdige en frisse uitstraling te geven. Als skincarejunkie ben ik natuurlijk heel nieuwsgierig naar het effect hiervan! In dit artikel vertel ik je er graag wat meer over én ik mag iemand blij maken met een volledige kuur om het zelf uit te kunnen proberen.

‘Lees ook: Physalis Aromatherapy | Mijn 3 favoriete blends voor in de aroma diffuser.’

Physalis Perfect Skin supplement voor je huid Physalis Perfect Skin supplement voor je huid

Physalis Perfect Skin

Onze huid heeft heel wat te verduren en kan wel wat ondersteuning gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een wat drogere en doffere huid of juist een meer vette en onzuivere huid, onzuiverheden door (lucht)vervuiling en stress, een reactieve huid bij temperatuursveranderingen en vlekken of roodheid door zonschade. Natuurlijk pak je dit grotendeels aan door een zo gezond mogelijke leefstijl, maar ook huidverzorgingsproducten voor de buitenkant van de huid en eventueel een aanvullend supplement als verzorging van binnenuit kunnen dragen bij aan een gezondere en weerbare huid die in balans is.

Physalis Perfect Skin bevat een synergie van verschillende natuurlijke plantenextracten en nutriënten die bekend staan om goed te worden opgenomen voor hun ondersteunende werking op de huid:

– Eternalyoung® wat bestaat uit een combinatie van extracten van gotu kola (centella asiatica), cistanche, zoete sinaasappel en granaatappel
– aloë vera
– PureWay-C® vitamine C
– zink
– silicium uit bamboe
– Holimel® meloenconcentraat.

Deze ingrediënten werken synergetisch (ze versterken elkaar) en kunnen van binnenuit bijdragen aan het verminderen van de diepte en grootte van rimpels en lijntjes en een meer gehydrateerde huid, bevorderen van de huidelasticiteit en het wondgenezingsproces, vervagen van ouderdomsvlekken en opgelopen zonschade, een verbeterde doorbloeding van de huid en ondersteuning van de collageensynthese. Daarnaast draagt het bij tot de bescherming van de cellen tegen vrije radicalen.

Je neemt dit supplement dagelijks, 1 à 2 tabletten per dag bij een maaltijd met wat water.

–> Physalis Perfect Skin is verkrijgbaar bij Holland & Barrett en diverse online drogisterijen voor €19,50/30st. Fijn om te weten: dit product valt onder het clean label en is vegan.

Physalis Perfect Skin supplement voor je huid

Winactie

Edit: deze winactie is inmiddels gesloten. In samenwerking met Physalis mag ik iemand blij maken met 3x een verpakking Perfect Skin, zodat je er echt een volledige ‘kuur’ mee vooruit kan van 3 tot 6 maanden (afhankelijk of je er één of twee per dag neemt) met een waarde van €58,50!

–> Wil je hier kans op maken? Laat dan een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Heb je vragen over dit onderwerp? Stuur me een berichtje via Facebook of Instagram! Volg me hier ook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Physalis. Meedoen met de winactie kan tot en met zondag 23 juni 2024, 23.59u. De winnaar ontvangt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 22 juni 2024 at 07:24

  Ik ben ok erg benieuwd, ik doe graag mee

 • Avatar van tamara
  Reply tamara 19 juni 2024 at 21:00

  ook ik ben heel benieuwd naar dit product en zou dit dolgraag uit willen proberen.

 • Avatar van tamara
  Reply tamara 19 juni 2024 at 12:30

  Ik zou dit product graag uit willen proberen. Nu ik wat ouder wordt zie ik meer oneffenheden op mijn huid en is mijn huid niet meer zo mooi, soepel etc. als het jaren geleden was.
  Ik zal nooit aan mijn lichaam laten “sleutelen”, maar vind wel dat je van binnenuit kan proberen om je lichaam er beter te laten uit zien.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 19 juni 2024 at 06:49

  Ik doe graag mee

  • Avatar van Marian B
   Reply Marian B 19 juni 2024 at 11:50

   Ik ben wel nieuwsgierig wat dit voor mijn huid kan doen, daarom doe ik graag mee.

 • Avatar van tenpas44
  Reply tenpas44 18 juni 2024 at 22:47

  Heel erg benieuwd, ik doe graag mee

 • Avatar van Jojanneke
  Reply Jojanneke 18 juni 2024 at 17:51

  Ja, dit lijkt me wel wat!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 18 juni 2024 at 15:27

  Ben erg benieuwd! Ik zou het graag willen uitproberen.

  • Avatar van Pascale
   Reply Pascale 18 juni 2024 at 16:20

   Het klinkt fantastisch ben er heel nieuwsgierig naar.

   • Avatar van Nency
    Reply Nency 19 juni 2024 at 00:11

    Ik ben benieuwd.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 18 juni 2024 at 13:37

  Super om dit product uit te proberen.

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 18 juni 2024 at 11:24

  Oh, hier sta ik helemaal voor open! Lijkt me superfijn om van binnenuit te werken aan een stralendheid aan de buitenkant! Fijn ook dat ze vegan zijn.

 • Avatar van Wen
  Reply Wen 18 juni 2024 at 10:42

  Zou heel graag willen winnen, heerlijk om te kijken wat het met me doet. Product is meer dan wekom

 • Avatar van Yvette
  Reply Yvette 18 juni 2024 at 08:03

  Lijkt me een greeldig product om te proberen!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 17 juni 2024 at 19:02

  Wat leuk, lijkt mij heel fijn om te proberen 🍀🍀

  • Avatar van Richard
   Reply Richard 18 juni 2024 at 12:23

   Fantastische mogelijkheid om van binnenuit naar de buitenkant te werken. Ik ben een liefhebber van middelen zonder dierenleed. Ook daar is in een Vegan way aandacht aan besteed.

 • Avatar van Lode
  Reply Lode 17 juni 2024 at 09:58

  Zulk een verzorgingsproduct is altijd welkom!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.