Huis & interieur

Interieur | De nieuwe Søstrene Grene zomer collectie

5 juni 2024

Sostrene Grene zomer collectie 2024 Marrakesh/Marrakech

Met de sfeervolle nieuwe Søstrene Grene collectie haal je de magische sfeer van Marrakech in je huis én tuin met bedrukt bestek, zacht textiel en accessoires in warme en aardse kleuren. Een prachtige collectie die bijdraagt aan een stijlvol gedekte tafel voor de hopelijk vele zonnige zomeravonden die eraan gaan komen en voor een sfeervolle aanvulling van je interieur.

‘Lees ook: Interieur | 15x de leukste HEMA items voor de kinderkamer.’

Sostrene Grene zomer collectie 2024 Marrakesh/Marrakech Sostrene Grene zomer collectie 2024 Marrakesh/Marrakech Sostrene Grene zomer collectie 2024 Marrakesh/Marrakech Sostrene Grene zomer collectie 2024 Marrakesh/Marrakech Sostrene Grene zomer collectie 2024 Marrakesh/Marrakech Sostrene Grene zomer collectie 2024 Marrakesh/Marrakech Sostrene Grene zomer collectie 2024 Marrakesh/Marrakech Sostrene Grene zomer collectie 2024 Marrakesh/Marrakech Sostrene Grene zomer collectie 2024 Marrakesh/Marrakech Sostrene Grene zomer collectie 2024 Marrakesh/Marrakech Sostrene Grene zomer collectie 2024 Marrakesh/Marrakech Sostrene Grene zomer collectie 2024 Marrakesh/Marrakech Sostrene Grene zomer collectie 2024 Marrakesh/Marrakech Sostrene Grene zomer collectie 2024 Marrakesh/Marrakech

“A touch of Marrakesh inside and out”

In deze nieuwe Søstrene Grene zomer collectie van 2024 zien we duidelijk verschillende Oosterse invloeden terugkomen als het op de kleuren en prints aankomt. Het lang tafelen – van borrelen tot dineren – staat centraal met mooi servies in warme kleuren en met prachtige patronen erop bedrukt. En wist je dat je bij deze winkel ook terecht kan voor allerlei kruiden en zelfs snacks zodat je gelijk wat hebt om te serveren en uitgebreid mee te kunnen gaan koken.

Ook qua textiel zijn de kleuren warm en aards en is er gekozen voor zachte materialen in de vorm van kussens, poefs, geweven materalen en manden. En natuurlijk kunnen ook de accessoires niet ontbreken en daar zie ik echt te veel moois tussen. Denk aan mooie kandelaars en kaarsen, sfeervolle lichtslingers voor in de tuin, handige opbergpotjes, karaffen, vazen, plateaus, dekens, dienbladen.. en dat voor de vriendelijke prijzen die je van Søstrene Grene gewend bent.

Deze nieuwe Sostrene Grene zomer-collectie 2024 is nu online en in de winkels verkrijgbaar. Je kan hiervoor terecht bij de Søstrene Grene winkels in Nederland die je kan vinden in Arnhem, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Tilburg, Maastricht, Den Haag, Hoofddorp, Den Bosch, Enschede, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht.

–> Klik hier voor de Søstrene Grene webwinkel. Extra tip: op de website staan ook veel leuke DIY-projecten en recepten, leuk voor jezelf maar ook om samen met je kinderen te doen!

Liefs,
Desirée

Heb je vragen over dit onderwerp? Stuur me een berichtje via Facebook of Instagram! Volg me hier ook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥