Mama & Kind Reizen & vrije tijd

Uit tip | Animal Crossing: New Horizons komt naar SEA LIFE Scheveningen

7 juli 2024

Animal Crossing: New Horizons komt naar SEA LIFE Scheveningen

Zijn jouw kinderen ook zo’n fan van deze populaire game én dierenliefhebbers? Dan is deze uit tip voor de zomervakantie er eentje om te onthouden! Al je favoriete personages uit Animal Crossing: New Horizons komen namelijk naar SEA LIFE in Scheveningen en dat belooft heel erg leuk te gaan worden. In dit artikel lees je er alles over!

Animal Crossing: New Horizons x SEA LIFE Scheveningen

In de populaire Nintendo game Animal Crossing: New Horizon kan je een eigen eiland opbouwen en is daarmee een perfecte match met SEA LIFE Scheveningen. Vanaf 10 juli tot en met 1 september 2024 staat deze attractie dan ook in het teken van de bekende game van Nintendo.

Wat is er te doen?
Tijdens je bezoek aan SEA LIFE Scheveningen ontdek je het zeeleven door de ogen van diverse personages uit de game, zoals Aurora de pinguïn en Octavian de octopus. Neem een duik in de verrassende onderwaterwereld samen met Balthers en ontmoet zo alle Villagers! Door middel van een excursieboekje kom je als bezoeker langs ruim 45 aquaria met meer dan 4000 dieren in verschillende themazones. Door het doen van verschillende interactieve (zoek)opdrachten verzamel je stempels, ga je op zoek naar Gulliver de zeemeeuw en kom je oog in oog te staan met mascotte Tom Nook tijdens een meet and greet.

“Animal Crossing: New Horizons is een hit en we vinden het dan ook maar al te leuk om de simulatiewereld van deze veel gespeelde game tot leven te brengen in SEA LIFE Scheveningen. Zo laten we door de ogen van de geliefde karakters onze bezoekers op een speelse manier kennis maken met het zeeleven. Deze ervaring verbindt de digitale wereld en echte wereld op een manier die zowel educatief als speels is. We kunnen niet wachten om gezinnen te verwelkomen en hen een zomer vol plezier te bezorgen.” – General Manager Michelle Hoeneveld

SEA LIFE Scheveningen is een attractie aan de Nederlandse kust met een breed scala aan zeedieren en educatieve tentoonstellingen waardoor je de fascinerende onderwaterwereld kan verkennen en ontdekken. Het aquarium heeft als missie om bewustzijn te creëren voor mariene ecosystemen en het behoud van zeedieren te bevorderen.

–> Neem een kijkje op de website van SEA LIFE Scheveningen voor meer informatie.

Liefs,
Desirée

Heb je vragen over dit onderwerp? Stuur me een berichtje via Facebook of Instagram! Volg me hier ook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥