Lifestyle Mama & Kind

Love it! | Zusjesfotoboek met Bestecanvas QuickBook (+ kortingscode)

4 juli 2024

bestecanvas quickbook review, ervaring en kortingscode

Ohhh, ik vind dit toch leuk! Het Bestecanvas QuickBook is een nieuw product waarmee je automatisch een fotoboek kan maken en waarmee je dus in no time wél wat doet met al die foto’s op je smartphone of in de mapjes van je computer. Ik maakte voor onze dochters een zusjes-fotoboek vol met foto’s van hun samen, vanaf de geboorte van onze jongste tot nu. In dit artikel vertel ik je er alles over, laat ik je het resultaat zien én mag ik een fijne kortingscode met je delen.

‘Lees ook: Interieur tip | Foto’s van je kinderen als decoratie in huis.’

bestecanvas quickbook review, ervaring en kortingscode

Bestecanvas QuickBook

Bestecanvas staat bekend om het aanbieden van allerlei fotoproducten zoals wanddecoratie (van een poster afdrukken tot foto’s op canvas), foto’s op accessoires voor in huis (van tas tot kussen) en fotocadeaus (zoals mokken, sleutelhangers en fotoblokken).

Het nieuwste in het assortiment is het QuickBook. Er is voor dit fotoboek van alles mogelijk en de ontwerptool werkt heel eenvoudig:

– je uploadt de foto’s (dus je hoeft geen app of programma te downloaden)
– je kiest voor het gewenste ontwerp en de gewenste grootte
– je kan foto’s verwisselen en zowel foto’s als pagina’s en layouts veranderen en toevoegen
– klaar!

De prijs van een Quickbook gaat vanaf €9,90 (10x10cm en 20 pagina’s) tot €29,90 (20x20cm en 20 pagina’s) en voor een kleine meerprijs kan je het fotoboek aanvullen tot 100-120 pagina’s. Er kunnen  maximaal 200 foto’s in een QuickBook gebruikt worden.

bestecanvas quickbook review, ervaring en kortingscode

Het uitzoeken van alle foto’s was duidelijk het meeste werk, want het maken van het fotoboek stelde daarna niet heel veel meer voor en was in zo’n vijf minuten gedaan. Ik koos voor een kleurrijk ontwerp, het formaat van 20x20cm en gebruikte zo’n 85 foto’s. Binnen een week had ik de bestelling binnen. Het resultaat is een prachtig album met flexibele maar stevige softcover, mooi gebruik van echt fotopapier waardoor de kleuren prachtig tot hun recht komen, een premium look & feel en een lay-flat bindtechniek waardoor het album met foto’s mooi open blijft liggen.

Ik vind het echt prachtig hoe je hiermee de herinneringen voor het leven op een mooie manier tastbaar kan maken. Het was niet alleen leuk om te maken – zélfs het uitzoekwerk door vijf en een half jaar foto’s heen gaan om een selectie te maken bracht al zoveel mooie emoties met zich mee – en het is ook nog eens een prachtig fotoalbum geworden. Natuurlijk heb ik het zusjesfotoboek twee keer besteld, zodat ze ieder een eigen exemplaar hebben. Het was zó leuk om hun gezichtjes te zien toen ze het eenmaal in handen kregen, ze blijven er maar in bladeren en er van alles bij vragen en/of vertellen.. Love it!

bestecanvas quickbook review, ervaring en kortingscode

Bestecanvas kortingscode

In samenwerking met Bestecanvas mag ik een heel leuke kortingscode met je delen, waarbij je nog eens 15% extra korting krijgt op je bestelling. En dat is heel erg fijn, want er is op dit moment al een flinke korting om de lancering van dit nieuwe fotoproduct te vieren.

–> Krijg 15% extra korting met de kortingscode CURVACIOUS15 op het gehele afgeprijsde assortiment van BESTECANVAS.nl. Deze code is geldig tot 31 december 2024.

Liefs,
Desirée

Heb je vragen over dit onderwerp? Stuur me een berichtje via Facebook of Instagram! Volg me hier ook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bestecanvas.nl.