About

Desirée Pelgrom, Arnhem
Hi! Ik ben Desirée, 39 jaar, getrouwd, moeder van dochters Shae (9) en Cate (4) en alweer zo’n 20 jaar online ondernemer. Na het runnen van een administratiekantoor en een webwinkel begon ik als hobby met de blog waar jij je nu op bevindt. Dit is nu zo’n 13 jaar geleden en inmiddels is dit uitgegroeid tot een fulltime bedrijf waar ik elke dag met veel liefde en plezier aan werk.

Curvacious.nl is een feel good blog over van alles dat het leven een beetje mooier, makkelijker en leuker maakt vol (skincare & make-up) tips, informatie, inspiratie en leuke shoppingadresjes. Natuurlijk mét een persoonlijke insteek en hier en daar een kijkje achter de schermen uit mijn leven als ondernemende moeder. Met een archief van duizenden artikelen online is er altijd wat te lezen. Gebruik ook eens de zoekfunctie rechtsboven, grote kans dat je zo je antwoord of oplossing vindt of neem anders gerust contact met me op :)

Trots ben ik op de mooie samenwerkingen die ik in mocht vullen voor bedrijven zoals Specsavers, Coolblue, Independer, Bloomon, IKEA, Manfield, Center Parcs, Parfumerie.nl, Albert Heijn, Eucerin, Visit Norway, Veneta, SOS Kinderdorpen, Hello Fresh, Holland & Barrett, Sunny Cars, Brabantia, Rowenta, SPA, ANWB, Pampers, Kruidvat, Flexa en Kneipp.

Fulltime bloggen is eigenlijk meer dan één beroep. Wat ik zoal doe? Fotografie, styling en bewerking, websitebeheer, teksten schrijven, storytelling en content creëren, interactie met lezers via comments, e-mail en social media, het reviewen van producten tot aan ervaringen, (online) research doen, contacten onderhouden met merken, bedrijven, PR bureaus en mediabureaus, perspresentaties, seminars en evenementen bezoeken, advertentiebeheer en campagnes bedenken en/of opzetten met bedrijven en merken, social media, SEO, marketing etc. Geen dag is hetzelfde en die afwisseling èn uitdaging maakt het dat ik nooit met tegenzin aan het werk ben.

Ik hoop dat je net zoveel plezier haalt uit het lezen van de nieuwste blogs, als ik er plezier aan heb eraan te werken. Enjoy!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?