Samenwerken

Wat in april 2010 als een creatieve uitlaatklep is inmiddels al enkele jaren uitgegroeid tot een fulltime onderneming. Curvacious.nl richt zich op ondernemende vrouwen tussen de 25 en 45 jaar die zich graag omringen met mooie, kwalitatieve en functionele producten. Door mijn persoonlijke invalshoek, positiviteit, kennis, transparantie en eerlijkheid – met waar nodig een onderbouwde kritische noot – heb ik een sterke online reputatie opgebouwd. Ik werk regelmatig samen met verschillende PR en marketingbureaus, merken, horecagelegenheden, reisorganisaties, uitgeverijen, bedrijven en webwinkels.

Denk je dat jouw bedrijf, product en/of dienst past bij de doelgroep en feel good mentaliteit van Curvacious.nl dan hoor ik graag van je zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik geloof sterk in maatwerk en ga graag aan de slag voor een mooie en persoonlijke aanpak om jouw bedrijf, product en/of dienst onder de aandacht te brengen via mijn website en/of social media kanalen.

Welke mogelijkheden zijn er voor een samenwerking?
– uitgebreid artikel over je webwinkel, bedrijf, product, accommodatie of dienst
– social media posts
– het creëren van een inspirerende shoppinglist
– review
– het opzetten van een winactie
– het delen van mijn ervaring met een dienst of van een accommodatie.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie, adresgegevens of de mediakit met huidige statistieken.

Kleine lettertjes
– Ik hou mij bij samenwerkingen altijd aan de regels van de geldende Reclamecode Social Media. Er zal bij een samenwerking dus altijd een vermelding zijn dat een bepaald artikel gesponsord of een samenwerking is, een betaalde link bevat of een advertorial is.
– Wegens de vele aanvragen kan ik geen plaatsing van een persbericht of productsample garanderen. Producten toesturen is daarom altijd vrijblijvend of er kan een advertorial ingekocht worden voor zekerheid van plaatsing.